Tjene penge på internettet: fremme produktet ikke programmet

Allan Gardyne en velkendt affiliate marketingfolk på internettet, giver forskellige stykker af råd for at tjene penge online. Fremme produktet og ikke programmet er en af disse. Nogle mennesker synes dog at har ikke lyttet til denne yderste rådgivning af en af de succesrige mænd på nettet.

For Gardyne der er tusinder af måder at fremme affiliate-produkter, men den værste måde at gøre det er at fremme programmer, da det vigtige ting at gøre er at vurdere dine egne evner og interesser, ved hjælp af dine stærke sider.

Han forklarer, at han skrev og lanceret et nyhedsbrev. Han også bidraget til online-fora og brugte en masse tid besvare e-mails i begyndelsen. Ting at arbejde for ham, men det har ikke at arbejde for andre.

For eksempel, for at tjene penge anbefaler online han for at oprette ezine annoncer, hvis du er godt på, og derefter knytte dem til en gratis rapport, at du deler i en række artikler for at fremme og placere dem på en auto responder.

Men der findes andre centrale punkter, du skal kigge efter før du vælger en affiliate program til at fremme og tjene penge online som: et websted, der har en høj konverteringsfrekvens eller ser ud som om det har, et fremragende produkt, der vil appellere til din nichemarked , en høj Kommissionens (40% – 50%), programmer, der betale resterende indkomst eller levetid provisioner.

Gardyne antyder også tjene penge online for at prøve produktet før fremme det. Han kan lide at studere og bruge de produkter, han fremme, fordi hvis du kan lide produktet du vil tale om det med større entusiasme og din skriftligt vil vise, at øge dit salg.

Trods andre eksperter mener at det er bedre for at tilbyde dine egne produkter af internettet til at tjene penge online, du behøver at gøre det til at lykkes online, ifølge Gardyne selvom det er en glimrende idé, hvis du ønsker at komme videre hurtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.